Közlekedési balesetekről számolt be ma reggel a Belügyminisztérium Katasztrófavédelmi Főigazgatósága a hivatalos oldalán megjelent közleményben.

A 6-os főúton történt hármas balesetről háromnegyed nyolckor tettek ki információkat az oldalukon, amelyben közölték, hogy a tűzoltók áramtalanították a járműveket.

A balesetben három gépkocsi ütközött össze a 6-os főút 57-es kilométerszelvényénél, Adony térségében. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. Az egység a mentőket kérte a helyszínre, ahol az egyik kocsi forgalmi akadályt okoz az érintett útszakaszon.

Alig múlt el egy csekélyke félóra és máris egy másik hármas karambolról közölt a katasztrófavédelem információkat a honlapján.

Ebben az esetben a 6-os főúton, Budatéténynél ütközött három gépkocsi.A kKözlekedési baleset

A M0-s felhajtónál forgalomkorlátozásra kell számítani.

Összeütközött három gépkocsi a 6-os főút M0-s autóút felhajtójánál, Budatéténynél. A műszaki mentési munkálatokhoz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. – írja oldalán a katasztrófavédelem.

Kiemelt fotónk illusztráció!

A bahir.hu oldalon folyamatosan találhat friss közéleti híreket, információkat.