Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében. – írja legújabb Facebook oldalára kitett posztjában Magyar Péter.

„Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik, Palermo-ban és Budapesten és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.” – indokolta a 24 órás védelem elfogadását az egyre népszerűbbé váló politikus.

„Köszönöm a nyilvánosság támogatását!” – köszönt el követőitől Magyar Péter.

A mai napja nagyon aktívan telt Magyar Péternek a közösségi médiában. Pár órával ezelőtt a rendőrséghez szólt, és megnevezte az újságírót, aki megszerezte a rendőrségtől a családjáról szóló jelentéseket:

„Tisztelt Rendőrség! Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést. Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot. A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek.”

A mai délelőtt folyamán megnevezte a Schadl-Völner ügy több szereplőjét, köztük Rogán Antalt:

„A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt. Erről és további terhelő információkról miniszterektől szereztem tudomást és bizonyítani tudom. Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen.”

Tegnap este pedig a volt feleségének, Varga Juditnak üzent Magyar Péter:

„Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked.”

A bahir.hu oldalán folyamatosan figyelemmel kísérheti a magyar közélet eseményeit, híreit.