Magyar Péter szerint a „suttogó propaganda” azt terjeszti, hogy többször megverte volt feleségét, de ez szerinte hazugság. Varga Judit nem sokkal később egy párkapcsolati erőszakról szóló videót posztolt. Magyar Péter erre úgy reagált: nem tudja, volt feleségét mivel zsarolják és miért teszi ezt a gyerekeikkel. – írja írásában a Nap Híre.

A nemzeti ünnep utáni siker után sem pihenhet Magyar Péter, Varga Judit volt miniszter exférje. A március 15-én megtartott Magyar Péter féle tüntetés a vártnak megfelelően aztán pártalapítással végződött.

Az újabb események nem is várattak magára, mert már tegnap este elkezdődött a nyilvános üzengetés Magyar Péter és Varga Judit között, természetesen a Facebookon.

Magyar Péter vasárnap délután nyitotta meg az üzengetős tüzet Facebook-oldalán: szerinte ugyanis a „suttogó propaganda” azt terjeszti róla, hogy ő „többször megverte” gyermekei anyját, és ennek kapcsán többször is rendőrt kellett hívni hozzájuk.

A volt feleségem mindig a három gyerekem anyja lesz és ezért a családom része marad. Ha azzal vádolnak (persze nem nyíltan, csak aljasul, arc nélkül sejtetve, hiszen a vád hamis, nem igaz), hogy én őt valaha is bántottam, azzal nemcsak engem támadnak vagy a közös múltunkat gyalázzák meg, hanem őt is bántják, megalázó helyzetbe hozzák. Ami ennél is súlyosabb: itt a három kiskorú gyermekünkről is szó van, akiket bármi áron megvédek, ha rajtuk keresztül támadnak, az olyasmi, amit sosem fogok büntetlenül hagyni. Az olyan, módszeresen, titkosszolgálati eszközökkel a suttogó propaganda révén terjesztett rágalmat, mint a családon belüli erőszak, nem lehet félvállról venni. És ebben a saját jó hírem védelme az utolsó a szempontjaim közül” – írta Magyar Péter.

Az exfeleség, Varga Judit, aki lemondása óta nem posztolt a közösségi oldalán, tegnap este váratlanul egy, a párkapcsolaton belüli erőszakról szóló videót osztott meg Facebook-oldalán, amelyet az Ökumenikus Szeretetszolgálat adott ki.

Magyar Péter azonnal reagált. Posztját szó szerint idézzük: „Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked. Péter”

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss közéleti híreket, információkat.