Magyar Péter szerda délután két órakor sajtótájékoztatót tartott az után, hogy tanúként kihallgatták a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épületében. Magyar azt mondta, a Völner-Schadl-ügy kapcsán hallgatták őt meg, és három állítást tett.

Az első, hogy

„Schadl György Rogán Antal propagandaminiszter embere volt.”

A második, hogy a nyomozás lezárulta és Schadl György meggyanúsítása előtt fél évvel a kormány tudott arról, hogy megfigyelés zajlik. Erről tájékoztatták a később ugyancsak meggyanúsított és megvádolt Völner Pál igazságügyi államtitkárt is.

Magyar Péter végül arról is beszélt az ügyészeknek, hogy Rogán Antal vagy az emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat. Szerinte kivettek vagy megmásítottak benne dolgokat.

Magyart az ügyészség március 26-ra újra behívta tanúkihallgatásra, ennek kapcsán azt mondta, hogy magával fogja hozni a bizonyítékait. Ezek állítása szerint hangfelvételek, amiket ha lehet, nyilvánosságra is hoz majd. Elmondása alapján több emberről is van kompromittáló hangfelvétele, de őket nem nevezte meg és azt se mondta el, hány emberről van szó. Magyar szerint ügy következménye csak a kormány bukása lehet.

Magyar kitért a feleségével történt veszekedésekor készült rendőri jelentésre is, ennek kapcsán nem mondott újdonságot. Az ügyet lezártnak tekinti, Varga Juditot sosem bántotta. Egyben elnézést kért Dezső Andrástól, a HVG újságírójától is, akit propagandistának nevezett. Ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte Dezső jogsértő módon hozhatta nyilvánosságra a rendőri jelentést.