Már lehet regisztrálni a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőre, amit az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnerei idén is meghirdet. – olvasható a Baranya vármegyei rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.

A verseny fődíja egy ŠKODA Scala típusú személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

A területi vetélkedő 2024. május 25-én 10 órakor kezdődik Pécsett, a Zsolnay Kulturális Negyed Pirogránit udvarában lesz.

Bővebb információ és regisztráció az alábbi linken található : www.kozlekedikacsalad.hu

Várnak mindenkit nagy szeretettel!

Ha Ön és családja szereti az izgalmas kihívásokat, az újdonságokat, és legalább az egyik szülő rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, a másik remekül kerékpározik, akkor csatlakozzanak a „Közlekedik a család!” népes csapatához és regisztráljanak a 13. alkalommal megrendezésre kerülő eseményre!

A területi versenyeket 2024. április 27.- 2023. június 8. között rendezzük meg a fővárosban és a vármegyékben.

Ha sikeresen szerepelnek és bejutnak a döntőbe, – amihez szükséges a KRESZ naprakész ismerete – akkor 2 napon keresztül élvezhetik a mókás, kihívást is jelentő feladatokat, élménydús programokat Pécsen és környékén 2024. augusztus 24-25-én.

Ne hagyják ki ezt az izgalmas lehetőséget, a döntő győztese pedig egy Škoda Scala személygépkocsi boldog tulajdonosa lehet.

Regisztráljanak és találkozzunk az augusztusi döntőn Pécsen!

A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. A közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egyidejűleg ráirányítani a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család, a közösség nevelő erejére. Ez a gondolat hívta életre tizenhárom esztendővel ezelőtt a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is a Rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervez az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria Škoda márkaképviselete támogatásával.

2023-ban több száz család vett részt a megyei selejtezőkön, majd az országos döntőn a legjobb húsz család mérettette meg magát az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó Škoda Fabia személyautóért.

A visszajelzések, az érdeklődők számának folyamatos növekedése arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén is megrendezzék ezt a vetélkedősorozatot. A területi versenyek húsz helyszínen (általában megyeszékhelyen) kerülnek lebonyolításra, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

2024-ben is érdemes ismét elindulni a versenyen, amelynek fődíja egy Škoda Scala modell lesz.

Az országos verseny fődíja egy Škoda Scala típusú semélygépkocsi. A megújult Scala elegáns, mégis praktikus dizájnjába és modern technológiájába lehetetlen nem beleszeretni! TOP LED Matrix fényszórói egyedülálló élményt adnak, emellett minden utas számára 5 csillagos biztonságot nyújt.

További nyeremények: A 2.-20. helyezett család egy-egy hosszú hétvégére szóló magyarországi üdülést nyer. Minden, az országos döntőbe jutott család üzemanyag utalványt kap. 

Forrás: kozlekedikacsalad.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.