A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 65 éves nő eltűnése kapcsán.

A Pécsi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Orsós Mária ügyében – írja a rendőrség. A 65 éves nő 2024. március 19-én kővágószőlősi külteleki otthonából a 9 óra 5 perckor induló busszal Pécsre szeretett volna menni, hogy banki és nyugdíjával kapcsolatos ügyeit intézze. Onnan nem érkezett haza, életjelet nem adott magáról. Szerdán és pénteken Szigetváron lettek volna orvosi kezelései, azonban ott sem jelent meg. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A nő körülbelül 145-150 cm magas, sovány testalkatú, szeme sötétbarna, haja középhosszú, sötétbarna. Szemüveget visel. Utolsó ismert ruházata: világosszürke, térdig érő, orkánszerű kabát, fekete, testhez simuló melegítőnadrág, kék sportcipő fehér szegéllyel.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható nőt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!