Egy Michelin-csillagos étteremben evett együtt Orbán Viktor és Rogán Antal, majd távozás után a 444 kérdezni tudta őket. A rövid kérdezz-felelekben Magyar Péter állításiról kérdezték először a miniszterelenököt, majd Rogánt is

Magyar Péter állításai szerint Rogán Antal vezetésével manipulálták az ügyészségi iratokat, illetve a kormány már előre figyelmeztette a Völner-Schadl-ügy résztvevőit. Orbán Viktor ennek kapcsán csak röviden válaszolt:

De én a miniszterelnök vagyok, kormányzati ügyekkel foglalkozom. Tévésorozatokkal nem foglalkozom

Ezután a miniszterelnök több kérdésre nem válaszolt. Rogán Antal ugyanakkor három kérdésre is megtette ezt, igaz, nem sokkal bővebben. „Azt tudom mondani Önnek, hogy végigment egy büntetőeljárás. Az eredményét is látják” – mondta az ügy kapcsán.

A 444 kérdésére, miszerint ő lenne-e a vádiratban szereplő Tóni, csak annyit válaszolt, hogy „nem tudok ilyesmiről” Ezután még azt is megerősítette, hogy soha életében nem találkozott Schadl Györggyel.

Magyar Péter még tegnap azt ígérte, hogy a közösségi oldalán és a YouTube-on is közzéteszi majd a bizonyítékait kedd reggel 9-kor.