„Vajon miért rettegnek így a Karmelitában?” – tette fel a kérdést ma reggel a hivatalos Facebook oldalán Magyar Péter.

„A goebbels-i propagandára hajazó rogáni médiacsatlósok példa nélküli lejárató kampányt indítottak ellenem a március 15-i rendezvényünk óta. Csak a Mandiner-en (Orbán Viktor házi lapjában) 92 lejárató cikk jelent meg rólam, tehát naponta több, mint 12. Megszűnt a háború, eltűnt Soros és Brüsszel, maradt Magyar Péter.  Az Origo 32, hazugságoktól hemzsegő cikknél tart a héten. De ugyanígy vezető hír a TV2-ben, a közmédiában, az Index-en minden velem kapcsolatos aljas rágalom.” – írta az ellene március 15-e óta folyó ellenpropagandáról Magyar Péter.

„Az a közös ezekben a médiumokban, hogy mindet a Karmelitából irányítják, valamint, hogy egyik sem kérdezett meg a lejárató cikkek valóságtartalma kapcsán. Egészen vicces, hogy míg a Financial Times, az AFP hírügynökség, vagy Guardian fel tudott tenni kérdéseket, addig Rogán zsoldosai ezt egyszer sem tették meg. Természetesen minden cikkben névtelen forrásokra hivatkoznak és egészen nevetséges szintre süllyednek.” – nevezi nevetségesnek és hiteltelennek az ellene megjelentetett lejárató cikkeket Magyar Péter.

„Tudtuk, hogy a rogáni propaganda miként működik, de ilyen intenzitású gyűlölet cumamira még nem volt példa. Ennek csak az lehet az oka, hogy ennyire még nem rettegtek a Karmelitában. Szerintem ezt jó teszik.” – jegyzi meg ma reggeli bejegyzésében, hogy ilyen intenzitású gyűlölet cunamira azért nem számított.

„Természetesen megteszem az összes érintett médium és képviselője ellen a büntető feljelentést és elindítom a sajtó-helyreigazítási és személyiségi jogi pereket, de remélem, mire ezek lezárulnak, már nem lesz kin végrehajtani az ítélteket.”  – ígérte meg Magyar Péter az összes érintett médium és képviselője ellen a büntető feljelentést.

„A korrupt hatalom bukását a propaganda bukása fogja követni. Addig is jó túlórázást, srácok! Rövidesen lesz időtök pihenni.” – írja közösségi oldalán.

„A hír szent, a vélemény szabad. Az új kormány bűncselekménnyé fogja nyilvánítani a propagandát.” – fogalmazott keményen a jövőt illetően Magyar Péter.

A bahir.hu oldalán folyamatosan tájékozódhat a legfrissebb közéleti hírekről, információkról.