Egy ember életét vesztette, amikor fának csapódott egy kisteherautó Tiszakécske határában hétfőn reggel – tájékoztatta a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 A kisteherautó 49 éves vezetője a helyszínen meghalt – közölte Szabó-Dabis Krisztina az mti.hu-val.

Ma a kora reggeli órában közlekedési baleset az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, ahol egy sávon haladt a forgalom. – olvasható a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos oldalán.

Tíz kilométeres a torlódás a két személyautó és három kisteherautó ütközésének következtében az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Bagnál hétfőn reggel. Az utinform.hu azt írja, hogy az érintett szakaszon 10 kilométeres torlódás alakult ki. Sokan kerülnek a 3-as főúton, így Hatvannál és Aszódnál is araszolnak a járművek. – közölte oldalán az mti.hu.

Öt autó ütközött, a balesetben két személyautó és három kisteherautó érintett. a Közlekedési balesetet szenvedett utoléréses baleset Bagnál történt, az M3-as autópálya 38-as kilométerszelvényénél, Budapest irányába. Az aszódi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, melynek során áramtalanították a járműveket.

Megszűnt a torlódás az M3-as autópályán Bagnál, ahol korábban baleset miatt tíz kilométer hosszan várakoztak a járművek – közölte az Útinform hétfő reggel a honlapján.

Forrás: katasztrofavedelem.hu, mti.hu

Kiemelt fotó forrása: Facebook/hiros.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.