Szerda hajnalban erősen felhős lesz az ég, de csapadék nem várható Baranyában. A minimumok 7 és 9 fok között alakulhatnak. A délkeleti szél többfelé lesz élénk. A délelőtt folyamán folytatódik a szeles, változóan felhős idő, a hőmérséklet a déli órákra eléri a 15 fokot.
Szerdán a délután első felében gomolyfelhős időnk lesz, majd az érkező hidegfront előterében labilissá válik a levegő és elszórtan záporok és zivatarok alakulnak ki a térségünkben. A zivatarokat viharos szél, apróbb jég kísérhet.

A hőmérséklet maximuma 21 és 23 fok között alakulhat.

A délkeleti szél zivatartól függetlenül élénk, olykor erős lesz. Az éjféli órákhoz közeledve nyugat felől megérkezik a hidegfront, átvonul felettünk a csapadékmező. A délnyugati szél többfelé viharossá fokozódik. – ígéri a mai szerdai napra a Meteo Mecsek.

Szerdán változó vastagságú és mennyiségű felhőzet várható több-kevesebb napsütéssel, majd estétől délnyugat felől beborul az ég. Szerda délutánig számottevő csapadék nem valószínű, szerdán késő délutántól, estétől azonban délnyugat felől a Dunántúlon egyre többfelé várható eső, zápor, délnyugaton néhol zivatar is kialakulhat.     

A délkeleti, déli szél kedden és szerdán napközben is többfelé megerősödik, sőt kedden a Dunántúl északi részein viharos széllökések is lesznek.    

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 4 és 10 fok között alakul, de a szélvédett, az éjszaka első felében még derült északkeleti tájakon fagypont körüli értékek is előfordulhatnak.     

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 15 és 23 fok között valószínű, az Északi-középhegység északi oldalán lesz a leghűvösebb. – olvasható a HungaroMet Nonprofit Zrt. jelentésében.

A bahir.hu oldalán minden reggel tájékozódhat a napi időjárásról és a napi közéleti hírekről, információkról.