Vádemelési javaslattal fejeztek be a győri nyomozók egy 22 éves férfival szemben lefolytatott büntetőeljárást. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított egy debreceni lakos ellen. Az adatok szerint 2023. április 2-án hajnalban egy csornai lakásban szóváltás alakult ki a 22 éves férfi és a lakótársa között, majd a fiatalember több alkalommal mellkason szúrta ismerősét, aki ennek következtében az életét vesztette.

Ezután az elkövető elmenekült anélkül, hogy a vérző sértettnek segítséget nyújtott volna. A rendőrök röviddel az esetet követően azonosították a szökésben lévő tettest, akit 24 órán belül Miskolcon fogtak el, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatását.

A gyanúsítottat a nyomozók több alkalommal kihallgatták, elismerte a bűncselekmény elkövetését. A beszerzett bizonyítékok alapján a férfival különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúját közölték.

A Bűnügyi Osztály munkatársai elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Forrás: mti.hu

A bahir.hu oldalán értesülhettek tavaly áprilisban a szörnyű gyilkosságról.