Add tovább! Nem hátrálunk, bármilyen aljas eszközhöz nyúl is a rettegő hatalom. Minden nappal egyre többen vagyunk, és nemsokára elegen leszünk ahhoz, hogy visszavegyük a hazánkat és egy új, szuverén, boldog, modern európai Magyarországot építsünk. Legyünk rengetegen április 6-án 15.00 órakor a Kossuth téren és mutassuk meg az uraknak, hogy nem félünk! – olvasható a felhívás az április 6-i találkozóra a Facebook oldalán, a mai bejegyzései közt.

Magyar Péter a következő, alig fél órával későbbi, közösségi oldalára kitett bejegyzésében viszont már a tegnap esti, volt feleségével készült interjúról osztja meg a véleményét.

1.) Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.

Az ügyészség mai bejelentése után már jobban érthető, hogy miért volt olyan sürgős tegnap este kirakni a videót, amiben mindenről szó esett, csak éppen az embereket valójában érdeklő kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem.

2.) Mennyire kell ahhoz lelketlennek és cinikusnak lenni, hogy a magyar ügyészség az egyik egyház vezető lelkészét, Iványi Gábort, Nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézze meg gyanúsítotti kihallgatásra?!

A bahir.hu oldalán is nyomon követhették tegnap este a Varga Judit, korábbi igazságügy miniszterrel készül interjút.