Pénteken hajnalban szakadozni kezd a felhőzet és többfelé kiderül az ég Baranyában. A minimumok 7 és 9 fok között alakulhatnak. A délnyugati szél megerősödik a délelőtt folyamán. Délelőtt melegedni kezd a hőmérséklet, a déli órákban elérjük, sőt meg is haladjuk a 20 fokot.
A délután első felében még élénk lesz a légmozgás, majd mérséklődik.
A hőmérséklet maximuma 23 és 25 fok között alakulhat nagypénteken.
Kevés felhő lesz felettünk, több órás napsütésben van részünk. Este marad a kevés felhő az égen, a hőmérséklet 15 fok közelében alakul. A déli szél mérsékelt lesz. – ígéri nagypéntekre a Meteo Mecsek.

A HungaroMet Nonprofit Zrt. jelenti: Pénteken, napközben átmenetileg megnövekedhet a gomoly- és fátyolfelhőzet, de emellett is legalább több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű.     

A délnyugati, nyugati szelet sokfelé kísérik erős, csütörtökön több helyen, pénteken főként az Északnyugat-Dunántúlon viharos lökések. Hajnalra átmenetileg veszít erejéből a légmozgás.      

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között alakul, de a tartósabban derült és szélcsendes hidegre hajlamos helyeken ennél alacsonyabb értéket is mérhetünk.    

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 18 és 25 fok között várható.

A bahir.hu oldalon minden reggel megtalálja a friss, aktuális időjárás előrejelzést.