Újabb emberi maradványokat találtak a rendőrök a Zala-réten, ahol márciusban egy elásott férfi holtteste került elő – közölték a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján csütörtökön.   

Vizlendvay József bűnügyi osztályvezető elmondta, egy nő maradványai kerültek elő. A holttest helyét egy 21 éves zalaegerszegi férfi mutatta meg, akit korábban poligráffal vizsgáltak.    

A férfi elmondása szerint egyik ismerőse tavaly ősszel ásta el élettársa holttestét – tette hozzá.    

A helyszíni vizsgálat után pár órával elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, a nő élettársát, és a bíróság egy hónapra elrendelte letartóztatást – közölte Jánky Judit, a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.    

A férfi súlyosan bántalmazta élettársát, aki belehalt sérüléseibe. A gyanúsított a holttestet meggyújtotta, majd a maradványokat egy késsel feldarabolta, és elásta – mondta el Vizlendvay József.    

Az áldozat azonosítását szakértő bevonásával végzik.    

A nyomozás adatai szerint a két emberölés között nincs kapcsolat, viszont az a 21 éves férfi, aki a most megtalált női holttest helyét megmutatta, az első gyilkossági ügy adatgyűjtése során került képbe.

Forrás: mti.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss közéleti híreket, információkat Baranyán túlról is.