Magyar Péter legújabb Facebook-posztjában reagált a Varga Judittal készült Frizbi interjúra. Állítása szerinte nem akarta megnézni a felvételt, de annyian kérték, hogy válaszoljon az ott elhangzottakra, hogy végül mégis megtekintette.

Magyar Péter a posztban elismerte, hogy sok veszekedés volt köztük Vargával, amelyek során mondtak „kevésbé szépeket” egymásnak. Volt olyan is, hogy fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen, majd egy elég merész fordulattal kitért a magánéletüknek egy olyan részére is, amire valószínűleg már tényleg senkinek sem kéne kiváncsinak lennie: „igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)”

Ezt követően aztán újabb meredek fordulatot vesz Magyar írása. Azzal vádolja meg Varga Juditot, hogy ő ütötte meg Magyart többször és nem fordítva:

Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött.

Mint írta, igyekezett nem kiteregetni a házastársi vitákat a nyilvánosság előtt, azért most mégis megteszi. Ő igyekszik hálával gondolni a közös 18 évükre, és bírósághoz sem akar fordulni, pedig volt felesége nem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodás pontjait.

Szerinte „aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet a valódi jogi és politikai kérdésekről és hogy megússzák, hogy felelősséget kelljen vállalniuk.”

Nagyon kiváncsiak vagyunk Varga Judit reakciójára, abból esetleg újabb hálószobai titkokat is megtudhatunk majd. Nem gondoltuk volna, hogy idáig süllyed majd a közélet színvonala, de úgy néz ki, a Magyar-Varga vonaton tényleg nincsen fék.