Néhány hete tűnt fel a magyar utcákon az a fotó a Civil Összefogás Fórum (CÖF) neve alatt futó plakátokon, amelyen Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter látható mellkasukra festékszórózott dollárjellel. 

Az Euronews cikke szerint ugyanakkor a plakátjukon szereplő kép egy az egyben egy amerikai hardcore punk zenekar, a Dead Kennedys ikonikussá vált fotójának másolata.

A San Franciscó-i együttesnek annyira elege volt a zeneiparból, illetve a kapitalizmusból, hogy amikor felléptek az 1980-as Bay Area Music Awardson, S betűt fújtak az ingjeikre, majd fekete nyakkendőt kötöttek, hogy úgy tűnjön, mintha dollárjeleket viselnének.

Seres László újságíró megkereste a zenekar frontemberét, Jello Biafrát, és megkérdezte, kért-e a magyar kormány engedélyt az eredeti kép felhasználására, illetve, hogy megsértették-e a zenekar jogait a fotó átalakításával? A választ saját oldalán tette közzé:

„Egyáltalán nem adtunk engedélyt arra, hogy ez a kísérteties wannabe diktátor Orbán vagy a pártja ezt felhasználja! Mi a fenéért támogatná bármelyikünk is az ő fotelfasiszta (armchair fascist) rezsimjét bármilyen módon?”