Az elmúlt időszakban szép lassan körbejárt az interneten egy fotó, amelyen Varga Judit Windisch László ÁSZ-elnökkel kéz a kézben látható, pontosabban a felvétel nem új fénykép, mert egy szemfüles és jó szemű 444.hu olvasó talált, és utána számos médium sorra leközölte a héten.

A fotó annak apropóján kezdett újra terjedni a közösségi média felületein, mert a Varga és Windisch társaságában ülő másik pár hátulról látható férfitagjában sokan Hajdú Péter alakját vélték felismerni.

Az ominózus fényképről még az is tudható, hogy a poszt eredeti szerzője a fotót úgy kommentálta: „Ismerős a háttal ülő férfi? Egy hete már megbeszélték a tegnap esti interjút!”

Hajdú Péter szerdán készített nagy vihart, és visszhangot kavart interjút a Frizbi című YouTube-műsorában Varga Judit korábbi igazságügyi miniszterrel, aki ebben a különkiadásban volt férje, Magyar Péter fizikai és verbális bántalmazásairól számolt be kimerítő részletességgel.

„Sokan elküldtétek, hogy a számomra ismeretlen Kőházi Ferenc azt állítja, hogy én vagyok ezen a fotón háttal” – olvasható a mai bejegyzés Hajdú Péter hivatalos Facebook-oldalán.

„Mivel nem ismerősöm, így az ő oldalán nem tudtam hozzászólni, ezért itt szeretném jelezni, hogy nem én vagyok. Soha nem találkoztam az interjú előtt Varga Judittal és nem is így nézek ki hátulról.” – írja közösségi oldalán a televíziós műsorvezető.

„Megnéztem Kőházi úr oldalát és látom, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, hiszen szinte minden posztja róla szól. Tényleg nem akarok konkolyt vetni csirázó rajongása búzatengerébe, de ekkorát hazudni, azért ehhez pofa kell. Egyébként, Kellemes Húsvétot mindenkinek.” – várja sorait a bejegyzésében Hajdú Péter.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál közéleti híreket, információkat.