A 27 éves népszerű sorozatszínész motorbalesetben hunyt el. Chance Perdomo brit-amerikai színész egyedül utazott járművén mikor mehtörtént a tragédia.  – közölte a Varietyvel a sajtófőnöke, aki viszont azt már nem tudta megmondani, hogy a baleset hol történt, és a rendőrség sem adott ki erről tájékoztatást. A színész ügynöke azt azonban megírta a lapnak, hogy más nem érintett a balesetben, csak a 27 éves színész.

„Egy mindig mosolygós, elbűvölő embert veszítettünk el, egy hihetetlenül tehetséges művészt” – írta közleményében a Gen V alkotói csapata. A motorbalesetben elhunyt színész ugyanis ebben a sorozatban szerepelt utoljára. A targikus halálhír hallatán a csapat a sorozat forgatását egyelőre határozatlan időre felfüggesztette.

Perdomo 1996. október 19-én született Los Angelesben, édesanyjával az angliai Southamptonba költözött még gyerekkorában, és ugyan eredetileg jogot akart tanulni, a színészet nagyobb hatással volt rá, és Londonban több iskolát is elvégzett. – írja Chance Perdomo brit-amerikai színészről a telex.hu

Perdomo a színészi karrierjét 2017-ben kezdte, és a BBC gyerekcsatornáján tűnt fel. A TV csatornán történt feltűnésekor még színházakban is játszott. Az egyik ismertebb szerepét a Sabrina hátborzongató kalandjai című Netflix-sorozatban alakította. Az Amazon Prime-on futó Fiúk című sorozatban is szerepelt.

Őszinte részvétünk a fiatal színész családtagjainak.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat Baranyán túlról is.