Közlekedési baleset történt ma délután 15:30 órakor a 66-os főúton, ahol hármas karambol lassítja a közlekedést. – tudható meg a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán.

A hármas karambol miatt Pécs határában van szükség tűzoltói beavatkozásra.

Egymásba futott három személygépkocsi Pécs határában, a Komlói út, azaz a 66-os főút Árpádtető felé vezető szakaszán. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző pécsi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanítják is a járműveket. Azt érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. – olvasható a részletekről.

Frissítés:

Kiszabadították, kiemelték és átadták a mentőknek a tűzoltók azt az embert, aki beszorult az egyik autóba, miután három személygépkocsi karambolozott Pécs határában, a Komlói út, azaz a 66-os főút Árpádtető felé vezető szakaszán. A pécsi hivatásos egységek végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek következtében a szalagkorlát és egy közúti jelzőtábla is megrongálódott.

A hármas karambol után hosszú kocsisor keletkezett a 66-os úton, amelyről a Facebook/Balesetek-Mérések-egyéb Info Baranyában oldalról származó fotó is bizonyítja:

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss baranyai híreket, információkat.