Ma ünnepli 43. születésnapját Pál Tamás, énekes, színész, szinkronszínész. Az ismert művész 1981. április 13-án Budapesten látta meg a napvilágot.

Már kilencévesen szerepelt az iskolai színjátszókör Négyszögletű Kerek Erdő előadásában Mikkamakkaként. Középiskolai tanulmányait a Németh László Gimnáziumban folytatta, ahol tanulmányi eredményei folyamatos romlásnak indultak. Az éneklést tizenhat éves korában kezdte a Crazy Café karaoke-estjein.

Színészi pályafutását a gimnázium színjátszóközében folytatta, ahonnan átkerült a Földessy Margit vezette Színjáték- és Drámastúdióba. Itt játszhatta el többek között a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról Józsefét és a Szentivánéji álom több szerepét.

A Drámastúdión keresztül vehetett részt a 2002-es LGT-fesztiválon, ahol a Képzelt riport koncertváltozatában és az LGT-koncerten háttérénekesként működött. Ezután társaival többször tett eleget Presser Gábor meghívásának. Ekkoriban főállásban a Fővárosi Vízműveknél dolgozott, miután külkereskedelmi üzletkötői végzettséget szerzett.

Az országos ismertséget a Megasztár hozta el neki, ahol a II. évadban vigaszágról a döntőbe jutott, majd a nyolcadik helyet szerezte meg (a sors iróniája, hogy éppen egy LGT esten esett ki). Ezt követően jelen meg nagylemeze.

Szólóban az egyik legismertebb dala a „Mond mit vársz” volt, ám legnagyobb népszerűségre a Desperadoval közösösen előadott „Csillagokban járunk” c. produkció volt, amely a „When the rain being to fall” c. klasszikus magyar nyelvű átdolgozása.

Mostanában szinkronszínészként hallhatjuk őt legtöbbször. 3 Star Wars filmsorozatban is megjelent egy-egy epizódszereplő szinkronhangjaként, valamint a Klónok háborújában a droidok hangját is ő adja. E mellett az ő hangján szólalt meg Hans a Jégvarázsban.

Szerkesztőségünk nevében további sikeres éveket kívánok neki!