Vitézy Dáviddal közösen kampányol a Magyar Kértfarkú Kutyapárt elnöke – írja a Telex a pártelnök közösségi oldalára hivatkozással.

„Dávid (38) közgazdász, közlekedési és város-mobilitási szakértő, hegyvidéki lakos is Kovács Gergelyre szavaz a XII. kerületi előválasztáson” – áll a Kutyapárt elnökének közösségi oldalán.

Kovács Gergely nemrég a Partizán által szervezett kerületi előválasztási vitán azt mondta: Vitézyvel megbeszélték, hogy segít majd neki a kerületi közlekedési program részletesebb kidolgozásában, mert ő is XII. kerületi lakos, aki egyébként már Kovács Gergelyre szavazott korábban is.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a Kutyapárt nem fogja hivatalosan egyik főpolgármester-jelöltet sem támogatni. Közölte: a mérések szerint Budapesten 20 százalékon állnak, ami azt jelenti, hogy a fővárosi közgyűlésben lesz egy nagy MKKP-frakció. Azt hogy a frakció kivel működik majd együtt, a Vitézy mögött sorakozó képviselőkkel vagy a Karácsony Gergely mögött állókkal, egyelőre nem tudni, erre a választás után lesz válasz.

Borítókép forrása: Kovács Gergely FB-oldala