A magyar zenei piac egyik legsikeresebb kiadó-menedzsmentjének, a Supermanagementnek a társalapítója, kétgyermekes családapa, Ferich Balázs hosszú betegség után, 36 éves korában hunyt el – írja a Forbes. A  olyan előadók tartoztak, mint Azahriah, Desh vagy Dzsúdló.

A cég másik társalapítója, Tóth Gergő hosszú üzenettel búcsúzott üzlettársától és barátjától közösségi oldalán.

Ma hajnalban elment a legjobb barátom, egyben cégtársam, Ferich Bazsi – kezdte Facebook-bejegyzését Tóth Gergő, aki elmesélte, hogy a Cloud 9+ volt az első banda, amelyet sikeresen menedzseltek együtt.

A páros ezután nagy kockázatot vállalt és megalapították saját cégüket, a Supermanagementet. Első bandájuk a Wellhello volt, majd utána sikerült leszerződtetniük az Anna and the Barbies-t és a Follow the Flow-t. Ezek után a kis kiadóból, komoly vállalkozás lett és ma már velük dolgoznak a legsikeresebb magyar zenészek.

„Balázst imádták az előadóink, kollégái. Über-maximalista volt a melóban, nem elégedett meg sosem a második hellyel. Folyamatosan azon agyalt, hogyan lehetnénk még jobbak és jobbak” – olvasható Tóth Gergő írásában.

Borítókép forrása: Nyugatifény