Az RTL X-Faktor című műsora tíz év után tér vissza újra a képernyőkre, benne Tóth Andival, aki mentorként fog segíteni abban a tehetségkutató műsorban, amelyikben maga országos ismertséget szerzett. de most egy egészen más szerepben láthatják a televízió nézői, hiszen 2024-ben ő lesz a tehetségkutató női mentora.

Az énekesnő egy évtizeddel ezelőtt ennek a műsornak köszönhetően vált országosan ismertté, és onnantól megállíthatatlanul ívelt felfelé a karrierje, az évek alatt számtalan tévés vetélkedőben is megcsillogtatta tehetségét. Az elmúlt években a konkurens csatorna arca volt, és tavaly a Sztárban Sztár című műsorban zsűritagként is bizonyított. – írja a Blikk.

Tóth Andi ezzel most egy újabb lehetőséget kapott arra, hogy a szakmai tudását kamatoztatni tudja. Az RTL X-Faktor című műsorában Valkusz Milán, Gáspár Laci és Majka mellett Tóth Andi negyedik mentorként segíti majd a fiatal tehetségek felkutatását és kibontakozását.

„Izgalmas volt már maga a casting is, bejönni az épületbe, nagyon sok boldog emléket felhozott bennem. Szóval mihelyst betettem a lábam, rögtön imádkoztam azért, hogy jól tudjunk együttműködni a fiúkkal, és hála az égnek ez történt” – fogalmazott az RTL Fókusz című adásában Tóth Andi, aki elmondása szerint a fiatal tehetségek felkutatásában és kibontakoztatásában egykori mentora, Szikora Róbert nyomdokaiba szeretne lépni.

„Robi volt szerintem a legjobb mentor és bár nyilván mindenki támogatta a mentoráltját, de Robi volt, aki vacsikra vitt el minket, beszélgetett velünk, bent volt az énekóránkon, amiben csak tudott, segített. Szerintem még a táncórán is ott volt. Én is ilyen mentor szeretnék lenni, hogy ott legyek minden mozdulatuknál, hogy amikor szükség van rám, tudjak segíteni, ott legyek, készen álljak. Szóval olyan leszek, mint egy pótanya vagy pótnővér.” – fogalmazott legújabb feladata kapcsán Tóth Andi énekesnő, aki még a mai napig is rendkívül szoros kapcsolatot ápol egykori mentorával.

A bahir.hu oldalon folyamatosan értesülhet friss hírekről, információkról.