Az év nagy televíziós meglepetése: ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár család mindennapjait: információink szerint ugyanis tizennégy év után újraindul a Győzike Show. Ám a legendás reality ezúttal nem az RTL-en, hanem a TV2-n megy majd, az viszont még kérdéses, hogy a családtagok közül kik lesznek láthatók a műsorban. – írja ma reggel a Blikk

Ugye még mindannyian emlékezünk a magyar tévézés talán leginkább polgárpukkasztó realityjére, amelyik mindennek ellenére megdöntött minden korábba nézettségi rekordot.

Köszönhető volt ez annak is, hogy a Győzike Show azokban az években úttörő volt a saját műfajában. Mindannyian húztuk a szánkat, de néztük, nyíltan vagy éppen titokban.

Az RTL egykor nyolc epizódot rendelt a reality showból, végül aztán 102 rész készült a műsorból. Ezekben az években vált igazi showmanná Gáspár Győző, miközben mellette szert tett országos hírnévre a felesége, Bea asszony is, és a két lányuk Evelin és Virág, akik szinte a kamerák kereszttűzében nőttek fel. A Gáspár családot azóta is folyamatosan foglalkoztatja a média.

A 2005-2010 közötti időszakban folyamatosan, heti rendszerességgel köszönt be az otthonokba a műsor az RTL-en. A Blikk információi szerint tehát most újra visszatér, csatornát váltva, ezúttal a TV2-n. Gáspár Győzőt, nem kívánt nyilatkozni a lapnak, de a csatorna megerősítette az értesüléseket.

A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben – állt a Blikk-nek eljuttatott közleményükben.

Forrás: blikk.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket, információkat.