Kiemelt fotónk alapján is brutális volt a képen látható baleset Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton, ahol egy Mercedes megcsúszott, és a belvárosi híd pillérjének csapódva kettészakadt. A sofőrt újra kellett éleszteni, reméljük, hogy sikerült életben tartani a kórházba szállítást követően is. – írja a Facebook oldalán a baleset-info.hu

Baranyát sem kerülték el az este a közlekedési balesetek, többek között Pécs és Kozármisleny között hajtott az árokba egy személygépkocsi. A közlekedési baleset után a katasztrófavédelem munkatársai áramtalanították a járművet. A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az autó letért az útról és árokba hajtott Pécs és Kozármisleny között, a Mohácsi úton, az 57-es főút közelében. A pécsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd a társhatóságok is a helyszínre érkeztek.

Nem sokkal a Kozármisleny közelében történt közlekedési baleset után felborult egy gépkocsi Bonyhádnál. Az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom. A felborult egy autó a 6533-as út 11-es kilométerénél, Bonyhádnál akadályozta a közlekedést. A bonyhádi hivatásos tűzoltók azonban kézi erővel kerekeire állították a járművet, és a baleset helyszínére kivonult raj áramtalanította a gépjárművet. Az érintett útszakaszon a mentési munkálatok idején félpályán haladt a forgalom.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Kiemelt fotó: Facebook/baleset-info/Olvasói fotó

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket, információkat, akár Baranyán túlról is.