Horrorbaleset Vácnál, szerelmi bánata miatt rohant bele egy kamionba az érettségire készülő fiú, azonnal meghalt. – írja cikkében a kekvillogo.hu

Közlekedési baleset történt ma a déli órákban az M2-en Vác közelében, ahol teljes szélességében lezárták az utat. – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos oldalán.

Karambolozott egy személyautó és egy kamion az M2-es autóúton, Vác térségében, a 37. és a 38. kilométer között. Egy embert a műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók emelnek ki a személygépkocsiból.

Az M2-es autóút váci elkerülő szakaszán, a gödöllői és a rádi lehajtók között történt frontális ütközés következtében a személyautót vezető férfi az életét vesztette.

„Mi takartuk le szerencsétlent nem értem minek kell egy ilyet csinálni” – a lap információi szerint a szerelmi bánata miatt rohant bele a kamionba a fiatal fiú Vácnál, azonnal szörnyethalt
A súlyos tragédiával végződő baleset az M2-es autóúton történt Vác térségében még kedd délután. A mentési munkálatok idejére a forgalmat megállították.
A hírek pedig közben sajnos arról szólat, hogy meghalt egy fiatal férfi, miután autója egy kamionnal ütközött. A  tragédia kapcsán azonnal szárnyra kelt, hogy a személyautót vezető, érettségi előtt álló fiatal férfi szándékosan csapódhatott a kamionba, ismerősei szerint szerelmi bánata miatt akart véget vetni az életének.

A tragédiával végződő közlekedési balesetről a bahir.hu oldal is beszámolt kedden délután.