Labdarúgásban tehetséges, hátrányos helyzetű baranyai gyerekeknek szeretne lehetőséget biztosítani a Merj Álmodni Alapítvány és a HR-Rent Kozármisleny, így egy közös együttműködés keretében április 25-én elindították az „Álmodj Velünk! ösztöndíjprogramot! – olvasható a Kozármisleny FC oldalán.

A pályázati lehetőség általános iskolák és sportegyesületek részére lett meghirdetve azzal a céllal, hogy a testnevelő tanárok és edzők ajánljanak, nevezzenek általuk tehetségesnek vélt 8-12 éves kissrácokat, olyan gyerekeket, akiknek egyébként családi helyzetük, lakóhelyük, anyagi körülményeik nem tennék lehetővé, hogy egy komoly sportegyesületnél sportoljanak.  

A kiválasztott gyermekeknek lehetőségük lesz részt venni a Kozármisleny FC stadionjában megrendezett kiválasztó edzésen, de emellett különféle programokkal is készülnek az együttműködők, hogy aznap felejthetetlen élményben legyen részük a gyerekeknek.

Az eseményt követően a Merj Álmodni Aalapítvány és a HR-Rent Kozármisleny a kiválasztott tehetségeknek 1 éven keresztül minden edzéssel kapcsolatos költségét átvállalja (felszerelés, utazási költség, tagdíj, stb.). Célunk, hogy a sport kínálta lehetőségekkel megvalósítsuk azoknak a gyermekeknek az álmait, akik nehéz anyagi körülményeik miatt nem tehetik meg, hogy rendszeresen sportoljanak és kiaknázzák tehetségüket. 

Nevezni 2024. május 15-ig lehet az info@merjalmodnialapitvany.hu e-mail címre küldött jelentkezéssel, ahol egy rövid jellemzést várunk a tanároktól, edzőktől azokról a gyermekekről, akiket tehetségesnek tartanak, és szeretnék ezzel is segíteni tehetségük kibontakoztatását!

Forrás: kozarmislenyfc.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál baranyai sporthíreket, információkat.