Pécsen és egész Baranyában óriási érdeklődés mellett tartott előadást kedden Magyar Péter, és mellette lépten-nyomon láthatjuk, hogy a baranyai ellenzéki pártok folyamatosan gyűjtik standjaikon a választópolgárok ajánlásait, aláírásait a június 9-i önkormányzati és EP választáshoz. Ezzel szemben a FIDESZ- KDNP már kedden le is adta a listaállításhoz szükséges aláírások többszörösét.

Hát, így nem lesz változás Baranya vármegyében!

Baranya vármegyében elsőként kedden délelőtt a pártok között elsőként a FIDESZ- KDNP adta le a Baranya Vármegyei Önkormányzati listaállításhoz szükséges aláírások többszörösét. Őri László a párt Baranya vármegyei listavezetője elmondta, azért szeretnének dolgozni, hogy a baranyaiak a következő évtized nyertesei lehessenek. Az a cél, hogy megőrizzük Baranya békéjét és biztonságát, amely a fejlődés záloga.

A vármegyei elnök emlékeztetett rá, hogy a következő években a kormányzati figyelem a Dél-Dunántúlra és Baranyára irányul, így azért szeretne dolgozni, hogy az előttünk álló évtizedben Baranya a nyertesek közé tartozhasson, a baranyai emberek a gazdasági fejlődés nyertesei lehessenek. „Ehhez azonban meg kell őriznünk a békét és biztonságot Baranyában is, hiszen béke nélkül nincs fejlődés”, – mondta a politikus.

A bahir.hu oldalán folyamatosan olvashat baranyai híreket, információkat.