Szombaton délelőtt gyengén felhős időre ébredhetünk Baranyában. A hőmérséklet minimuma 4 és 6 fok között alakulhat. A délkeleti szél a délelőtt folyamán többfelé megélénkül, olykor meg is erősödik. Délelőtt többfelé képződnek gomolyfelhők, de csapadékra nem kell számítanunk. A déli órákban megközelítjük a 20 fokot.
Délután továbbra is gomolyfelhős időre kell készülnünk, de esni nem fog. A hőmérséklet maximuma 20 és 22 fok között alakulhat. A délkeleti szél átmenetileg megélénkülhet, de összességégben marad mérsékelt. Estére a napközben fejlődött gomolyfelhők feloszlanak és kiderül az ég. A hőmérsékelt mindenütt 15 fok alá csökken. – ígéri április utolsó szombatjára a Meteo Mecsek.

A HungaroMet Nonprofit Zrt. jelentése szerint: Szombaton napos, gomolyfelhős idő várható. Néhol előfordulhat kisebb záporeső, a Nyugat-Dunántúlon és az Északi-középhegységben néhány zivatar is lehet. A déli szél napközben az ország nyugati felén megélénkül, a Dunántúl északnyugati részein meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul, de a hidegre hajlamos északkeleti helyeken és a Duna-Tisza közén hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 19 és 23 fok között valószínű. – közölte az mti.hu.

A bahir.hu oldalon minden reggel tájékozódhat az aktuális, napi időjárás előrejelzésekről.