Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt 101 pontos kampányt hirdetett meg az elmúlt napokban, amelyben azt ígéri, hogy a Sziget fesztivál kapcsán el fogja érni, hogy minden budapesti fiatal számára 30 %-os Sziget-napijegyet biztosítsanak.

Sokkal több van ebben a városban! – szlogennel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid. Aki az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt Budapesten.

„Nem csak Kylie érkezése volt fontos hír a Sziget kapcsán tegnap. Örülök, hogy a programomban bejelentett, a budapesti fiataloknak szóló 30%-os Sziget-napijegy kedvezményre is pozitívan reagáltak a Sziget szervezői. Kádár Tamás, a Sziget vezetője tegnap úgy reagált: “nyitottak vagyunk a mindenkori városvezetéssel olyan megállapodásra, ami a látogatóinknak előnyös.” Abban is egyetértünk, hogy a K-híd – régóta ígért – felújítása is időszerű és értem, hogy a hosszú távú megállapodásban ezt is rendezni kell a főváros és a Sziget között. Főpolgármesterként olyan megállapodást fogok kötni a Szigettel, ami mindkét ügyet, a budapesti fiatalok kedvezményes belépőjét és a híd felújítását is rendezi. Van értelme a programalapú kampánynak, ajánlom a többi jelölt figyelmébe is.”

A bahir.hu is beszámolt tegnap arról, hogy Kylie Minogue is koncertet ad az idei Sziget fesztiválon.