Hamarosan újra megtelik élettel Pécsen a Káptalan Kert, május 17-én, a nyitó hétvégén a Pogány Induló, Ótvar Pestis és a Tha Patkányzzal kiegészülő FILC vezényli az ébresztést! – olvasható a Káptalan Kert közösségi oldalán.

A nyitó hétvég után viszont, május 25-én NYITVA A KERT! címmel Barátkozós nyílt napot tartanak a Káptalan Kertben, ahol koncert, színház, élet, szabadon élvezhető.  

Pont ezért a szabadság érzésért, május 25-én 18 órától szeretettel várnak mindenkit, aki szívesen lenne a Káptalan Kert vendége egy laza közösségi élményre.

Ezen a napon az ingyenes belépés mellett lesz 5 remek koncert, lemezbörze, színpad- és backstage látogatás gyerekeknek, tájékoztató zenekari pályázati lehetőségről, valamint megmutatják a látogatóiknak a Káptalan Kert minden zegét és zugát.

A nyitott kert apropója ugyanis az, hogy az idei szezonra sok-sok újdonsággal és fejlesztéssel készül a Káptalan Kert.

Például az eddig megszokottnál jóval látványosabb és fesztiválszerűbb lesz a színpadkép, hangulatosabb a vendégtér, profibb a hangzás, de készülnek új kiszolgáló pultok és mosdók, nyílik egy hangulatos látványterasz, és még egy aranyos kis borospince is…

Szóval várják a randizókat, a koncertezőket, az informálódókat, a lazulókat, és a korán érkezők kicsit még főzögethetnek is a zenészekkel.

A helyszínen az érintettek tájékozódhatnak, érdeklődhetnek a Hangfoglaló Programiroda, a Nemzeti Kulturális Alap pályázati lehetőségeiről, és a Programiroda tevékenységeiről.

2024. május 25. szombat, 18 óra

A belépés ingyenes!

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss híreket, információkat.