Az eset kapcsán büntetőeljárás indult. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2024. április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart. – olvasható a police.hu oldalán.

Az iskola vezetése arra kérte a szülőket, hogy az iskolában történt „rendkívüli esemény” miatt a gyerekeket a lehető leggyorsabban vigyék haza. A helyszíni beszámolók szerint a helyszínen sok a rendőr, a gyerekek nagyon sírnak, többen sokkos állapotba kerültek. – írja az rtl.hu

A Kisalföld információi szerint a bőnyi általános iskolában reggel a szünetben leszúrta egy hatodikos osztálytársát egy lány. A sérült lányt mentőhelikopter szállította kórházba. A lap beszámolója szerint a gyerekek sokkos állapotban vannak, mindenkit hazaküldtek az iskolából.

Forrás: police.hu, rtl.hu, kisalföld.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan értesülhet a legfrissebb hírekről, információkról Baranyán túlról is.