Tűzeset történt Mecseknádasdnál, ahol ég az avar. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán.

Nagy területre terjedtek ki a lángok.

Kigyulladt a gaz és az avar Mecseknádasd külterületén, a Róka-dűlő közelében, egy nehezen megközelíthető területen. Több hektárra terjedtek ki a lángok, amelyeket a bonyhádi hivatásos tűzoltók oltanak. A helyszínre tartanak a szekszárdi, valamint a véméndi hivatásos tűzoltók, és elindult a tűzesethez a Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Helyszín: Mecseknádasd, Mecseknádasd külterülete

FRISSÍTÉS!

Eloltották azt a tüzet, amely Mecseknádasd külterületén, a Róka-dűlő közelében, egy nehezen megközelíthető területen keletkezett. Kigyulladt és mintegy három hektáron leégett a gaz és az avar. A szekszárdi, a bonyhádi és a véméndi hivatásos tűzoltók a Baranya vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat, amelyek egy erdőt és hétvégi házat is veszélyeztettek. A rajok utómunkálatokat végeznek. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu

Fotónk illusztráció!

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss és aktuális baranyai híreket, információkat.