A Hétdomb Természetbarát Egyesület a 2023–2024-es tanévre is pályázatot ír ki a 2009-ben alapított – Horváth Zoltán Emlékdíj a „Csírázó” Komlói Tehetségekért – cím elnyerésére.

Horváth Zoltán Emlékdíj

a „Csírázó” Komlói Tehetségekért

A díj alapításának előélete:

A Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete és a Hétdomb Természetbarát Egyesület emlékdíjat alapított a végzős nyolcadikos – „csírázó” komlói tehetségek – felkutatása és segítése érdekében, melyet a Hétdomb Természetbarát Egyesület idén 14. alkalommal hirdet meg.

A díj alapításának céljai:

  1. A díjjal emléket állítunk a 2009-ben fiatalon elhunyt – a tanulásban és az élet több területén tehetségesnek bizonyuló és sikeresnek ígérkező – Horváth Zoltánnak, aki egy leküzdhetetlen betegség miatt nem valósíthatta meg álmait.
  2. Felkutatni és elismerni azokat a fiatalokat, akikben jelentkeznek a (lehetőleg sokrétű) tehetség, az igazi sikerhez szükséges emberség csírái. Számukra is visszaigazolást adjunk arról, hogy jó úton haladnak.
  3. A díjjal elnyerhető – az adott anyagi lehetőségeinkhez mért – támogatással kívánjunk segíteni a díjazott további tanulásához szükséges könyvek, jegyzetek, technikai eszközök… beszerzését.

A díj elnyerésének módja:

A díj elnyerésére évente pályázatot hirdetünk meg. A kiírásnak megfelelő módon, a be­adási határidőig elkészített és eljuttatott pályázattal nyílik lehetősége egy végzős komlói általános iskolásnak az elismerés megszerzésére.

A pályázat értékelése:

A határidőig beérkezett pályázatokat háromtagú pártatlan, szakmai zsűri értékeli.

Az emlékdíj átadása:

A pályázat győztese a díjat és az adott lehetőségekhez mért anyagi támogatást minden évben a ballagási ünnepségen veheti át.

A pályázat beadási határideje: 2024. május 31. 18 óra (A KH-ba való beérkezés határideje!)

kérem írják rá: „csírázó komlói tehetség” és a címzett: Hétdomb Természetbarát Egyesület, Őri Zsuzsanna.

Hétdomb Természetbarát Egyesület

Késve leadott pályázatot nem áll módunkban elfogadni!

Módja: A Pályázati I. és II. adatlap kitöltésével.

Letölthető a Hétdomb TE honlapjáról: http://hetdombte.ucoz.hu/emlekdij/ Érvényes: A 3 – 3 példányban kitöltött (olvasható) és aláírt, a Közösségek Házába beadási határidőig megérkezett pályázatok vesznek részt.

Forrás: sajtóközlemény

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss baranyai híreket, információkat.