Olvasónk küldte be szerkesztőségünkbe a fotókat, hogy Sásd és Vásárosdombó között egy fél órával ezelőtt motoros baleset történt ma délután. A fotókat beküldő olvasónk a közlekedési balesetről annyit közölt, hogy tudomása szerint a motorost előzés közben a szembe közlekedő autóval ütközött. Ahogy azt a fotó is mutatja a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

FRISSÍTÉS!

Elesett egy motoros és autónak csúszott Vásárosdombó és Sásd között a 611-es úton pénteken délután, ezért a szakaszt a helyszínelés idejére lezárták – tájékoztatta az MTI-t  a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Csetényi Éva közölte: a baleset a Pécs és Siófok között közlekedők által is használt főúton történt, a 10-es kilométernél, délután kettő óra után. Az utat teljes szélességében lezárták a helyszínelés idejére – fűzte hozzá. Az MTI információi szerint a motoros súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett a baleset során.

A balesetről amint több információval rendelkezünk, azonnal frissítjük az írásunkat!

Sajnos az elmúlt napok sem múltak el balesetek, tűzesetek nélkül, ahogy az a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldaláról megtudható.

Csütörtökön délután Mánfán, egy személyautó egy patakmederbe borult és a tetején állt meg. A járműben csak a sofőr utazott, aki segítséggel ki tudott szállni az autóból.

A komlói és pécsi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, aki a helyszín biztosítása mellett, segítséget nyújtottak a forgalom irányításában, valamint átvizsgálták és áramtalanították a sérült autót.

A járművezetőt a mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták ellátták és kórházba szállították.

Szintén csütörtökön délelőtt, Pécsett, a Búzavirág utcában egy családi házhoz tartozó melléképületben keletkezett tűz. A lakók észlelték, hogy füst jön ki az épületből, próbálták eloltani a tüzet, de nem jártak sikerrel.

A pécsi hivatásos tűzoltók négy gépjárművel vonultak a helyszínre és riasztották  katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. Az egység – a helyszín biztosítása mellett – három sugárral oltotta el a tüzet. A tűz során károsodott a melléképület tetőszerkezete, valamint az ott tárolt gépek, berendezések, a falak pedig kormozódtak. A melléképülethez épített szomszédos ingatlan tetőszerkezete is sérült.

Az eset során tűzvizsgálatra okot adó körülmény nem merült fel, vélhetően elektromos meghibásodás okozta a tüzet.

A lakókat a mentőszolgálat szakemberei megvizsgálták, egyiküket kórházba szállították.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál friss, aktuális baranyai híreket, információkat.