Nehéz hét van egy ötnapos vidéki turnéval Bochkor Gáborék csapata mögött. Ezen a héten a rádiósok végig turnéztak, és városról városra járták Magyarországot. Megjelenésüket hatalmas bulik, nagy beszélgetések és megannyi meglepetés kísérte.

A Bochkor 6X turné ma reggeli, Pécsi állomásán, a szintén ma reggel megnyitott Diána Piac árusai egy igazi, ízig-vérig piaci kostoló-kosárral kedveskedtek Bochkor Gábornak és a rádiós csapatának. A kosár rejtett magában frissen sült hurkát, kolbászt, savanyúságot, zöldséget, gyümölcsöt, ropogós kenyeret, finom péksüteményeket és egy kis kávét is, hogy el ne fogyjon az energia. – írja közösségi oldalán a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

Ma pedig, az utolsó, pécsi állomás után meghatódva zárták a eseményt.

„Köszönjük Szombathely, Győr, Debrecen, Szeged és Pécs! Csodálatos volt veletek ez a hét. Hála és köszönet mindenkinek, aki hozzátett a Bochkor6X turnéhoz. A hallgatók és a partnereink mellett jár a nagy ölelés Ganxsta Zoleenak és a Kartelnek, a Republicnak, a Tankcsapdának, a MagnaCumLaudenak, valamint az Anna And The Barbies duónak, vagyis Pásztor Annának és Siminek. És óóóriási elismerés a turnéstáb minden tagjának! Köszi mindent, lányok-fiúk!” – írja Facebook-oldalán Bochkor Gábor és a Retro Rádió.

A bahir.hu oldalán a baranyai hírekről is egész nap frissen tájékozódhatnak.