Hétfő hajnalban derült időnk lesz, egy felhő sem zavarhatja az égboltot Baranya vármegyében. A hajnali minimumok 15 és 17 fok között alakulhatnak. Délelőtt marad a derült idő, a délkeleti szél mérsékelt lesz.
Délután elszórt jelleggel gomolyfelhők képződnek, de csapadékra nem kell számítanunk.
A hőmérséklet maximuma 30 és 32 fok között alakulhat. A délkeleti szél gyenge, illetve mérsékelt lesz. Estére a napközben képződött gomolyfelhők összeesnek, kiderül az ég. Estére kevéssel 20 fok alá hűl a levegő. – ígéri a mai hétfőre a Meteo Mecsek.

A bahir.hu oldalon folyamatosan nyomon követheti a közéleti híreket, eseményeket, akár Baranyán túlról is.

Várható időjárás az ország területén hétfő éjfélig a HungaroMet Nonprofit Zrt. jelentése alapján:    

Hétfőn is napos időre van kilátás, de vasárnap északon, északkeleten, valamint a Dunántúl nyugati, délnyugati részén erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon alakulhat ki zápor, zivatar. A túlnyomóan derült éjszakát követően hétfőn a mainál kevesebb gomoly képződik, és a Dunántúlon fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. Vasárnap a nyugatias szelet élénk lökések kísérik, később mérséklődik a légmozgás, legfeljebb zivatarok környezetében lehet átmeneti szélerősödés.    

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 18 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 27 és 32 fok között alakul.

Forrás: meteomecsek.hu, met.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan nyomon követheti az aktuális híreket, eseményeket.