Egy örömhírt szeretnénk Veletek megosztani. Fókapárunk, Donka és Bonifác, június 17-én a hajnali órákban, egy tüneményes fóka baba büszke szüleivé váltak. – tudatta a közösségi oldalán a Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium a követőivel, látogatóival.

A hivatalos oldalon megosztott hír szerint az apróság neme egyelőre nem tisztázott, amint pontos információk állnak majd rendelkezésre, azonnal megosztják a követőikkel.

Annak érdekében, hogy a pécsi állatkertben némileg biztosítani tudják a kis család nyugalmát, a fókamedence jelenleg teljes egészében nem járható körbe, két pontról azonban máris megfigyelhető az apróság, és szülei.

Kérnek minden látogatót, hogy csendesen, lassan közelítsék meg a fóka család lakhelyét, így a megfigyelés sikeressége is sokkal nagyobb.

A fókák tréningje pedig átmenetileg szünetel. Ezúton is köszönik a látogatók megértését!

Aki pedig személyesen jelenleg nem tudja meglátogatni az apróságot és a szülőket, az egy élő kameránkon keresztül bármikor megfigyelheti a fóka apróságot és a szüleit. Egyszerűen csak kattintsanak a fóka kamerára az alábbi oldalon: https://pecszoo.hu/elo-kozvetites/

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát híreket, információkat.