Halálra gázolt egy embert a Keszthelyről Budapestre tartó vonat kedden délelőtt Agárdon.    

A Mávinform a Facebook-oldalán közölte, hogy a Keszthelyről a Déli pályaudvarra indult Balaton InterCity elütött egy embert Agárdon, a Camping utcai átjáróban.    

A baleset miatt a székesfehérvári vonalon 15-20, esetenként 20-30 perccel is meghosszabbodhat a menetidő, ami érinti a balatoni csatlakozó vonalak, valamint a Székesfehérvár-Szombathely vonal közlekedését is – közölte a Mávinform.    

A tűzoltók az utasok biztonságos átszállásában segítenek, miután elgázolt egy embert egy Budapest felé tartó személyvonat Gárdonyban, a Vasút utcánál. A szerelvény a Camping utcai kereszteződésben állt meg, forgalmi akadályt okoz. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a balesethez. A vonat mintegy négyszáz utasáért mentesítő szerelvény érkezik, a tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget. – közölte hivatalos oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, valamint, hogy a vonat mintegy négyszáz utasáért mentesítő szerelvény érkezett.

Forrás: mti.hu, katasztrofavedelem.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.