Ma reggeli Facebook bejegyzésében röviden elemezte Magyar Péter az elmúlt napok belpolitikai és uniós eseményeit. Az MTI-ben megjelent közlemény szerint Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe menve ismét egyedül maradt az uniós csúcson és úgy tűnik, hogy a Fidesz európai parlamenti képviselőivel sem akar senki együtt dolgozni Brüsszelben. 
Magyar Péter, Tisza Párt alelnöke a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arról ír, hogy az utóbbi napokban Orbán Viktor Brüsszelben, Gyurcsány Ferenc pedig itthon kezdett újabb ámokfutásba.

Az utóbbi napokban Orbán Viktor Brüsszelben, Gyurcsány Ferenc pedig itthon kezdett újabb ámokfutásba. – olvasható Magyar Péter Facebook-oldalán.

Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe menve ismét egyedül maradt az uniós csúcson és úgy tűnik a Fidesz európai parlamenti képviselőivel sem akar senki együtt dolgozni Brüsszelben. A hagyományoktól eltérően az Európai Bizottság elnöke sem jön Budapestre a magyar uniós elnökség kezdetén és az Európai Parlament sem fogadja a magyar miniszterelnököt. – írja a ma reggeli bejegyzésében.

Eközben Gyurcsány Ferenc ahelyett, hogy elismerte volna a felelősségét a magyar ellenzék túszul ejtésében és az orbáni kétharmadokban, inkább a magyar választók június 9-i világos döntését támadta és egyértelművé tette, hogy jelenlétével 2026-ban is segíteni kívánja Orbán Viktor hatalomban tartását. – olvasható a politikus közösségi oldalán.

A fentiek alapján kiderült, hogy a TISZA Pártnak történelmi felelőssége van abban, hogy éljen az egyértelmű választói felhatalmazással és a szükséges munkát elvégezve, mielőbb készen álljon arra, hogy hazánkat visszavezesse az európai fősodorba és itthon olyan alternatívát kínáljon minden magyar ember számára, amellyel képesek leszünk visszavenni a hazánkat és békés, modern, európai és élhető Magyarországot építeni. – mutat rá a pártjának felelősségére a Tisza Párt alelnöke.

A visszaszámlálás és a maraton futás elkezdődött, a munka folyik. Higgadtság, erő, kitartás, önbizalom, hit. Ezekre mind szükségünk lesz. Számíthattok ránk és mi is számítunk rátok. – írja Facebook bejegyzésében Magyar Péter.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.