A HR-Rent Kozármisleny NB II-ben 5. helyezést elért csapatának sikerült együtt tartania a játékosgárdája kemény magját, de akadtak távozóik is, így mindenképp szükségessé vált új labdarúgók igazolása.

Kiss Balázs személyében egy 25 éves futballistát igazolt a HR-Rent Kozármisleny, aki komolyabb NB II-es tapasztalattal rendelkezik.

A pálya jobb szélén bevethető labdarúgó 140 NB II-es mérkőzésen lépett pályára ahol 14-szer vette be az ellenfelek kapuját.

A HR-Rent Kozármisleny friss igazolása, mielőtt Baranya vármegyébe igazolt volna, megfordult a Siófok, az ETO FC Győr és a Tiszakécske együtteseiben.

A tavalyi éve nem volt túl szerencsés, szinte a teljes szezont kihagyta, csupán 4 alkalommal léphetett pályára a Merkantil Bank Ligában szereplő Tiszakécskében. Kiss Balázs még szeptemberben szenvedett Achilles-szakadást, emiatt hosszú időre kidőlt, a rehabilitációt követően most éri utol magát.

Balázst megkereste HR-Rent Kozármisleny csapata, aki szívesen mondott igent az NB II-ben szereplő Kozármisleny hívó szavára!

„Egy hosszú sérülés után vagyok éppen, így amikor jött a megkeresés a Kozármisleny részéről, nagyon örültem neki, és hamar kiderült, hogy hasonlóak az elképzeléseink. Az öltözőből egy-két játékost már ismertem, de így két hét után azt mondhatom, hogy abszolút befogadó a közeg és nagyon jól érzem magam! Keményen dolgozunk, hogy jól sikerüljön a bajnoki rajt, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jól szerepeljünk idén!”- nyilatkozta az első kozármislenyi napokról Kiss Balázs.

Sok sikert kívánunk Kiss Balázsnak Kozármislenyben!

Forrás: kozarmislenyfc.hu

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, szigetvári, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.