„Tisztelt honfitársaim, engem nem küldtek, hanem jöttem” – hangoztatta Magyar Péter az új szlogenjét, ami a közösségi oldalán is megjelent, majd programhirdető beszédében arra is utalt, hogy szerinte nem lesz még ilyen lehetőség, mint ami most adódott.

„A Tisza Párt semmilyen politikai alkut, semmilyen politikai együttműködést nem fog kötni sem a Fidesszel, sem a Gyurcsány vezette óbaloldali kék Fidesszel. Karácsony Gergely egyértelműen Gyurcsány szövetségese, politikai társa” – volt hallható Magyar Péter programhirdető rendezvényén.

A programhirdető rendezvényén Magyar Péter többek közt azt is mondta:

 „A Tisza Párt semmilyen politikai alkut, semmilyen politikai együttműködést nem fog kötni sem a Fidesszel, sem a Gyurcsány vezette óbaloldali kék Fidesszel. Karácsony Gergely egyértelműen Gyurcsány szövetségese, politikai társa”

Beszédében még arról is beszélt: most számba kell venniük, hogy az elmúlt hónapokban hogyan értek el „példátlan sikerüket” a Tisza Párttal, de azt is, hogy miben hibáztak. Ezek után pedig felsorolta, hogy milyen célok mentén kezdtek munkába 2024 márciusában:

„Le kell váltani az Orbán-kormányt, le kell bontani a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét, és vissza kell venni az országunkat. Rendbe kell tennünk az állami működés legfontosabb területeit, amiket szándékosan szétzüllesztettek. Vissza kell adnunk az emberek hitét a közéletben, a politikában. Be kell bizonyítanunk, hogy a politikusok igenis szolgálói a népnek, és hogy a politika valóban lehet szép, őszinte, jó és igazságos. Egy olyan országot kell építeni, amire itthon és a nagyvilágban is büszke lehet minden magyar. Vissza kell térni Európába, és el kell érni „a kormányzati korrupció miatt befagyasztott uniós ezermilliárdok” hazahozatalát, mert e pénzekre szükség van a fejlesztésekben. Rá kell kényszeríteni a kormányt egy antikorrupciós csomag bevezetésére” – mondta Magyar Péter a júliusi beszámolója szerint, amelyből többek közt az ATV is idézett.

„Rendszerváltás – Új korszak kezdődik” – írja a közösségi oldalán Magyar Péter, miközben egyre durvább támadások érik, amelyre ma a Facebook-oldalára kitett bejegyzésében kemény szavakkal reagált, és azonnal cáfolja is a Ripost egyik róla szóló írásának sorait.

Ma az aljas, hazug fideszes propaganda egy olyan szintet ért el, amire nincsenek szavak. Eddig is lehazudták már névtelen forrásokra és nem létező rendőrségi információkra hivatkozva a csillagokat is az égről az elhíresült bulival kapcsolatban, de ma újabb szintet léptek.

Ma már azt állítja Rogán Antal médiája, hogy én kiskorú lányokat zaklattam, fenyegettem és különböző ajánlatokat tettem nekik és erőszakosan léptem fel. Olyan szavakat és mondatokat adnak a számba, amiket én soha nem mondtam. Név nélküli szereplőket (pl. egy édesapát) idéz a cikk, akire hivatkozva egy kitalált történetet adtak elő. A valóság ezzel szemben az, hogy a már ismert helyen mintegy fél órát táncoltunk és szelfiztünk jókedvűen egyetemistákkal (hölgyekkel és fiatalemberekkel közösen). Ennyi történt, minden más hazugság, abból, ami a Ripost című szennylapban megjelent, egy árva szó sem igaz. Ahogy a korábban megjelent “beszámolókból” sem sok.

Ugyan nem szeretném az értékes időt jogi eljárások indításával tölteni, de egy ilyen aljas lejárató anyag kapcsán nem tehetek mást, mint, hogy az összes olyan médium főszerkesztőjét feljelentem holnap nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, amely az említett cikket lehozza, vagy hivatkozik rá. Ahogy már korábban elmondtam, felvételeink vannak az ominózus estéről, amelyeket kérés esetén a hatóság rendelkezésére bocsátunk. Illetve az érintett fiatalok közül is többen megkerestek azzal, hogy szükség esetén tanúként megerősítik, hogy a cikkben foglaltakból egy szó sem igaz.

Nyilvánvalóan azért fordul ilyen aljas eszközökhöz a fideszes médiagépezet, mert pontosan látják a választások utáni friss közvéleménykutatási adatokat, amelyek egyöntetűen a TISZA Párt további erősödését mutatják. – olvasható Magyar Péter közösségi oldalán.

A bahir.hu oldalon folyamatosan talál pécsi, szigetvári, baranyai vagy akár Baranya vármegyén túlról érkező közéleti, kulturális és környezetbarát, valamint sporthíreket, információkat.