A Momentum küldött ultimátumot Péterffy Attila számára, amit a DK megmaradt képviselői, és Mellár Tamás is aláírt. Tegnapelőtt már foglalkoztunk a levéllel, itt, itt és itt olvashat róla. Ma Péterffy Attila közleményét mutatjuk, aki „egyeztetni fog” és „tárgyalni”. Információink szerint az ellene fellépő képviselők nem feltétlenül tárgyalni szeretnének, hanem azt, hogy Péterffy maradéktalanul betartsa a tizenkét pontban foglaltakat. Íme Péterffy közleménye:

„Számomra az a legfontosabb, hogy a jelenlegi városvezető frakció tagjaival közösen elfogadott, győztes választási programunkat a lehető legteljesebb mértékben végrehajtsam. Azt gondolom ma is, hogy ez a pécsiek érdeke. A program megvalósításából mindenkinek ki kell vennie a részét. Ezért továbbra is számítok a városvezető frakciók valamennyi képviselőjének elkötelezett munkájára.

A héten kézhez kaptam a Momentum frakciója és a DK egyes képviselői által aláírt levelet. Egyeztetni fogok velük, a tárgyalást azonban én nem a sajtó bevonásával óhajtom lefolytatni.

Péterffy Attila

Pécs Megyei Jogú Város polgármestere”