Több mint 10 év házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit miniszter és férje, Magyar Péter – értesült a Blikk.

A pár 3 gyermeket nevel és jelenleg nem derül ki, hogy mi vetett véget a kapcsolatuknak. Pár hete azzal került a címlapokra Varga Judit igazságügyi miniszter és Magyar Csaba, a a Diákhitel Központ vezérigazgatója, hogy 200 millió forint összértékben vásároltak több lakást és garázst a XII. kerületi Kútvölgyben, mindezt 8 millió forint önerőből és 192 millió forint bankhitelből tették.

Varga Judit és férje 200 millió forintért vásárolt ingatlanokat

Varga Judit a család privátszférájának a védelmét kéri

Nem sokkal a Blikk cikkének megjelenése után az igazságügyi miniszter kirakott egy posztot a Facebook oldalára, amiben a családja privátszférájának a védelmét kéri a sajtó munkatársaitól:

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter” – áll Varga Judit Facebook bejegyzésében.

A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre…

Közzétette: Varga Judit – 2021. február 12., péntek