Kozármisleny Város Önkormányzata az év elején ötlet pályázatot ír ki Kozármisleny körforgalmi csomópontjában elhelyezésre kerülő városkapu funkciót betöltő alkotásra. A jelölt helyszín pontosan az 57-számú főút és a benzinkút találkozásánál lelhető fel, ami jelenleg füves terület.

Kozármisleny Város Önkormányzata a pályázat céljául jelölte ki, hogy a csomópontban olyan műtárgy kerüljön elhelyezésre, ami méltóképpen betölti a városkapu funkciót, utal rá és jól jellemzi Kozármisleny városát, illeszkedik a környezethez és megvalósítható az érvényes jogszabályok figyelembe vételével.

A pályázatnál fontos szempont volt az egyediség, az újszerűség, az olyan innovatív megoldások, amelyek szakítanak a megszokott sablonokkal. Elvárás volt az időtálló, alacsony gondozási igényű, és a helyi jellegzetességeket úgy, mint a fejlődő-, fiatal-, zöld-, okos -, élhető,- soknemzetiségű Kozármislenyt tükrözi. Az ötlet pályázatokat, koncepcióterveket, digitális vázlatokat január végéig várták a megadott címen. A nyertes pályázat 100 000-Ft-os jutalomban, elismerésben részesül. A beérkezett ötletek elbírálását 6 tagú bizottság végezte. Az első rostán átesett, vagyis kiválasztásra került 3 legjobb pályamunka a napokban került ki Kozármisleny Város Önkormányzata hivatalos weboldalán illetve közösségi oldalán internetes szavazásra.

Szavazni az alábbi linken lehet, amely a kozarmisleny.hu oldalról is elérhető:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWNvARjeRmLFdclqTLE0urlvj6NEGevXf4El7_91Sb5t0pMA/viewform

Kozármisleny Város Önkormányzata várja a lakossági szavazatokat.

Forrás. kozarmisleny.hu

Fotó. kozarmisleny.hu