Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook posztban köszönte meg a nőnapi jókívánságokat, és ha már ezt megtette, megragadta az alkalmat, hogy ismételten megsértse az LMBTQ embereket.

Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a nőnapi virágokat! 💐🌷 Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már…

Közzétette: Varga Judit – 2021. március 8., hétfő

„Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a nőnapi virágokat! Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni” – fogalmazott posztjában Varga Judit.

Pár hete attól volt hangos a magyar sajtó, hogy férjével több, mint 10 évnyi házasság után elválnak útjaik. Erről korábbi cikkünkben beszámoltunk:

Varga Judit és férje elválnak

Varga Judit a válásával kapcsolatban szintén Facebook bejegyzésben reagált, akkor még úgy tűnt, fontosnak tartja a privátszféra védelmét:

„A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre, így a Blikkben ma megjelent cikkre sem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől” – írta 3 héttel ezelőtti bejegyzésében az igazságügyi miniszter.

Úgy tűnik, az igazságügyi miniszter mások privátszférája védelmének megsértésében már sokkal elnézőbb, mint amikor a sajátjáról van szó, a Nemzetközi nőnapot pedig nem tartja aggályosnak politikai játszmák részévé tenni.