Kozármisleny SE–Szentendrei NKE 33-22 (19-12)

Újabb akadályt vett magabiztosan felnőtt csapatunk: a Szentendre elleni hazai mérkőzésen tizenegy góllal nyertünk, s ezzel sikeresen zártunk le egy ciklust.

A tabella hátsó feléhez tartozó Szentendre ellen hazai pályán kötelező volt a győzelem, talán épp ez okozott némi zavart a fejekben, a mérkőzés eleje ugyanis nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. A 15. percben még 7-7-re állt a bajnoki, ekkor azonban megráztuk magunkat, elhúztunk ellenfelünktől, s a szünetben már 19-12-re vezettünk. Ekkor már nem volt kérdéses, hogy ki nyeri a meccset, ám a második félidőben is alaposan meg kellett dolgoznunk azért, hogy tartani tudjuk előnyünket. Sikerült, sőt, a végére még négy góllal megtoldottuk, így aztán fölényes, 33-22-es győzelmet arattunk!

Zdenko Kordi: – Egy olyan mérkőzést játszottunk, amelyen többször is el tudtunk volna szakadni az ellenféltől, de ez nem sikerült a vendégek játéka, és talán a saját türelmetlenségünk miatt sem, így nehezebb úton értük el a győzelmet. Befejeztünk egy sikeres ciklust, gratulálok a csapatnak! Minden játékosnak, munkatársnak, szurkolónak és családjaiknak Boldog, Kellemes Húsvétot kívánok! 

Női kézilabda NB I. B Nyugati csoport
Kozármisleny, Városi Sportcsarnok, zárt kapuk mellett
Vezette: Hársfalvi Zsófia, Mórocz Réka
Kozármisleny SE: Vig (kapus), Gadányi (kapus), Polics 8, Scheffer 7, Markovics 4, Hornyák 4, Schäffer 3, Linder 2, Tobak 1, Halász 1, Takács 1, Péter P. 1, Grénus 1, Kovács V., Fledrich, Köpösdi
Vezetőedző: Zdenko Kordi

Forrás: kozarmislenyse.hu

Fotó: kozarmislenyse.hu