Röviden a meséről: A Fosterék háza képzeletbeli barátoknak, egy amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet Craig McCracken (Pindúr pandúrok atyja) alkotott és a Cartoon Network Studios készített.

Története pofonegyszerű: A Foster-házba azok a képzeletbeli barátok mennek, akiket kitalálójuk kinőtt.

Az elméletek szerint az egyik főszereplő, Frankie nem létezik, hanem Foster néni korai mása, amelyet ő maga talált ki, mert újra fiatal akart lenni. Ezért, mint mindenki más, ő is egy fiktív barát. Továbbá Frankie soha nem talált ki egy barátot sem, azonban érdekes tény, hogy a fiktív barátok létrehozása az emberek közös jellemzőjének tekinthető, de ezek a kitalált barátok nem találhatnak ki egy másik barátot, így talán Frankie sem. Foster néni képzeletének terméke, Mac találta ki Bloo-t, illetve egyszer még Mac bátyja, Terrence is elképzelt egy szörnyet.

Ellenérvként fel lehetne azt hozni, hogy Frankie, mint egy valószínűsíthető fiktív barát, randizgat, és még jogosítvánnyal is rendelkezik. Ezek a lehetőségek azonban nem mérvadóak, ugyanis ilyen erőteljes tulajdonságokkal néha Coco is rendelkezik, mint pl.: amikor az egyik részben alkalmi munkákat vállal.

Amennyiben viszont ezeket mind figyelembe vesszük, akkor ezt meg is tudjuk azzal magyarázni, hogy Frankie-ről nagymamáján kívül senki sem tudja (még ő maga sem), hogy nem valódi, ezért viselkedik emberként. A többi kitalált barát azonban tudja magáról, hogy fantázialény.

Te mit gondolsz erről?