A gyilkos R. Katalin, aki akár élete végig fegyházba kerülhet.

A történet:

Tavaly 2020. április 1-jén értesítette a rendőrséget egy 39 éves nő, hogy belevágta a kést volt szeretőjébe – írja a Blikk. R. Katalin 11 éve élt házasságban, férjével és közös gyermekeikkel. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent – nyilatkozta a lapnak a rendőrség.

A fejlemények tavalyról a következők: a férj megbocsátotta felesége hűtlenségét, és nem akart elválni.

Azonban a történet itt nem állt meg mert a hűtlenségen kívül az is kiderült, hogy a 3 gyermekből kettőnek K. Attila az apja. A férfi ezek után egy új kapcsolata miatt szakítani akart a nővel, aki viszont ezt nem akarta. Tavaly március 31-én este a nő a szeretőjéhez indult, együttlétük után kikötözte az ágytámlához a férfi kezét, majd mintegy 70 késszúrással megölte.

A hatóság közlése szerint a szúrások több létfontosságú szervet értek, ezek közül több önmagában is halálos volt. Majd gyilkos, a nő visszament a tett helyszínére, hogy lefedje a holttestet és megpróbálja eltüntetni a gyilkosság minden nyomát. Ezután hazament, majd este visszatért, ekkor hívta fel rendőrséget.

R. Katalin ellen védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek. Ha bebizonyosodik R. Katalin bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

Forrás: hvg.hu