Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje Mészáros Lőrinc Index.hu-nak adott „interjúja” után élő beszélgetésre hívta Mészárost.


„Lássuk, hogyan érvel Magyarország gazdasági zsenije élőben, derüljön ki, hogy tényleg a saját szavai olvashatóak-e az Indexen. Ha úgyis okosabbnak gondolja magát Zuckerbergnél, ezt igazán bemutathatná élőben is: meghívom Mészárost egy élőben közvetített beszélgetésre, ahol nagyon szívesen elmagyarázom neki, hogy mi a bajom a gazdagodásával, a szállodái állami támogatásával, és hogy mi az a felcsúti per.

 És mondja a szemembe azt is, amit az Indexen a szájába adtak: hogy ő nem követett el semmit, és nem fél a felelősségre vonástól, mert tisztességes vállalkozónak tartja magát. Ha valóban „transzparensen” működik a közpénzből kitömött cégbirodalma, akkor tartozik annyival az embereknek, hogy nemcsak egy más által megírt PR-interjúban számol el a nyilvánosság felé. Lássuk, hogyan érvel Magyarország gazdasági zsenije élőben, derüljön ki, hogy tényleg a saját szavai olvashatóak-e az Indexen.”

Írja a Momentum miniszterelnök-jelöltje és elnöke a Facebook oldalán.